Sluzbene stranice Radio kluba "Neum" The official
Radio klub "Neum"
Users online??
Uvodnik

 Dobro došli na službeni blog Radio kluba "Neum" (E73EBH)!

 Na stranicama Radio kluba "Neum" naći ćete mnoge zanimljive i korisne informacije iz svijeta radioamaterizma. Cilj pokretanja ove stranice je populariziranje radioamaterizma. kao društveno korisne i nadasve zanimljive djelatnosti iz polja tehničke kulture!

Anketa
Jeste li radioamater?
Anketa
Koristite li EchoLink?
Posjetite

Na službenoj web stranici Zajednice radioamatera Herceg-Bosne pročitajte najnovije vijesti vezane uz rad saveza, novosti iz svijeta radioamaterizma. Ukoliko želite sudjelovati u diskusijama registrirajte se na forum i zabavite se i družite s drugim radioamaterima. Jer druženje i prijenos informacija i jesu glavne zadaće radioamatera! Ukoliko želite posjetiti stranicu ZRHB slijedite link ( ovdije) ili kliknite na sliku iznad teksta!
Informatičke novosti
Nema zapisa.
Dobrodošli na službeni blog Radio kluba "Neum" (E73EBH)-- Welcome to official blog of Radio kllub "Neum " (E73EBH)
Blog
subota, srpanj 19, 2008

Radioamateri su se nebrojeno puta dokazali kao ljudi koji su uvijek spremni pomoći, razmjenjivati iskustva, družiti se. Da se „tradicija“ nastavi potrudila su se cak sedmorica radioamatera potpomognuti prijateljima (koji doduše nisu radioamateri, ali nastave li sa druženjima, zasigurno ce postati (HI!). Susret u Neumu  bio je prigoda da se članovima ondašnjeg Radio kluba uruče članske iskaznice ZRHB-a, kao da se razmjene iskustva i daju korisni savjeti.
Nakon uručenja, susret se nastavlja u domu predsjednika Radio kluba „Neum“ gospodina Mate Sentića, gdje se nas nadasve  toplo i ljubazno dočekali. Druženje se nastavilo do kasne sate. Bila je to još  jedna prigoda za razgovor o hobiju.


Zahvaljujemo se svima i najavljujemo ponovno druzenje!                                     E76NJK JosipImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

zrhb @ 10:52 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
Kalendar događanja
9. kolovoza -Tradicionalni susret radioamatera Blidinje 2008.
QTH locator online
Brojač posjeta
12648
Banner Radio kluba "Neum"

Image Hosted by ImageShack.us

menu
Index.hr
Nema zapisa.