Sluzbene stranice Radio kluba "Neum" The official
Radio klub "Neum"
Users online??
Uvodnik

 Dobro došli na službeni blog Radio kluba "Neum" (E73EBH)!

 Na stranicama Radio kluba "Neum" naći ćete mnoge zanimljive i korisne informacije iz svijeta radioamaterizma. Cilj pokretanja ove stranice je populariziranje radioamaterizma. kao društveno korisne i nadasve zanimljive djelatnosti iz polja tehničke kulture!

Anketa
Jeste li radioamater?
Anketa
Koristite li EchoLink?
Posjetite

Na službenoj web stranici Zajednice radioamatera Herceg-Bosne pročitajte najnovije vijesti vezane uz rad saveza, novosti iz svijeta radioamaterizma. Ukoliko želite sudjelovati u diskusijama registrirajte se na forum i zabavite se i družite s drugim radioamaterima. Jer druženje i prijenos informacija i jesu glavne zadaće radioamatera! Ukoliko želite posjetiti stranicu ZRHB slijedite link ( ovdije) ili kliknite na sliku iznad teksta!
Informatičke novosti
Nema zapisa.
Dobrodošli na službeni blog Radio kluba "Neum" (E73EBH)-- Welcome to official blog of Radio kllub "Neum " (E73EBH)
Blog - rujan 2008
nedjelja, rujan 14, 2008
Image and video hosting by TinyPicDelegacija ZRHB-a uputila se po deseti jubilarni put u Zagreb na ZRF. Put do metropole svih Hrvata protekao je u dobroj atmosferi i druženju u busu. Povodom putovanja odobren je i poseban znak E7ZRHB koji je vrijedio tri dana i koji ce se ubuduce koristiti prilikom putovanja i ostalih manifestacija na kojima budu ucestovali radioamateri ZRHB-a! U Zagreb stizemo u kasnijim večernjim satima pa se druzenje nastavlja u sobama SD Stjepan Radić! Bilo je pjesme i veselja, bas onako kako i priliči druženju radioamatera. Ujutro se valjalo uputiti na Jarun gdje nas je ocekivala centralna ceremonija ZRF-a. Nakon uređenja štanda ZRHB-a usljedio je obilazak ostalih kolega i upoznavanje sa novostima glede tehnologije i uređaja. Nakon otvaranja usljedio je niz edukativnih predavanja, a kasnje se druzenje nastavilo. Na našem standu bilo je i vina i pršuta, a sto je najvaznije dobroga raspolozenja: koje je pridonjelo da jos jedan ZRF za nas prođe u najboljem redu
zrhb @ 20:08 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
Kalendar događanja
9. kolovoza -Tradicionalni susret radioamatera Blidinje 2008.
QTH locator online
Brojač posjeta
12648
Banner Radio kluba "Neum"

Image Hosted by ImageShack.us

menu
Index.hr
Nema zapisa.