Sluzbene stranice Radio kluba "Neum" The official
Radio klub "Neum"
Users online??
Uvodnik

 Dobro došli na službeni blog Radio kluba "Neum" (E73EBH)!

 Na stranicama Radio kluba "Neum" naći ćete mnoge zanimljive i korisne informacije iz svijeta radioamaterizma. Cilj pokretanja ove stranice je populariziranje radioamaterizma. kao društveno korisne i nadasve zanimljive djelatnosti iz polja tehničke kulture!

Anketa
Jeste li radioamater?
Anketa
Koristite li EchoLink?
Posjetite

Na službenoj web stranici Zajednice radioamatera Herceg-Bosne pročitajte najnovije vijesti vezane uz rad saveza, novosti iz svijeta radioamaterizma. Ukoliko želite sudjelovati u diskusijama registrirajte se na forum i zabavite se i družite s drugim radioamaterima. Jer druženje i prijenos informacija i jesu glavne zadaće radioamatera! Ukoliko želite posjetiti stranicu ZRHB slijedite link ( ovdije) ili kliknite na sliku iznad teksta!
Informatičke novosti
Nema zapisa.
Dobrodošli na službeni blog Radio kluba "Neum" (E73EBH)-- Welcome to official blog of Radio kllub "Neum " (E73EBH)
Blog - kolovoz 2008
ponedjeljak, kolovoz 11, 2008
NEUM/BLIDINJE- Iako se prekjučer u blizini našega gradića održavala tradicionalna manifestacija „Utrke lađa“ na Neretvi cilj našega putovanja bio je nešto udaljeniji i potpuno druge prirode (u skladu sa našim hobijem). Naime kao članovi Radio kluba Neum sudjelovali smo na ovogodišnjem (četrnaestom po redu) susretu radioamatera ZRHB.

I dok su TV kamere bile uperene u lađare mi smo se pridružili događaju koji nije ni blizu toliko medijski eksponiran, no ipak za nas puno zanimljiviji.

Na Blidinje stižemo u kasnim popodnevnim satima i nakon preuzimanja ključeva pansiona upućujemo se u SkiCentar gdje se održavala glavnina ovogodišnjeg programa.

Nakon što je predsjednik ZRHB gospodin Miroslav Nikše proglasio ovogodišnje susrete otvorenima prisutnima su se obratili u ime ZRHB(Miroslav Nikše), a zatim i ovogodišnji gosti, predsjednik ARA BiH Amir Jaganjac, te pomoćnik ministra prometa i veza Božidar  Škravan.

Nažalost opravdano su izostali gosti Saveza Radioamatera Republike Srpske.I kao gosti izaslanstvo Radioamatera Hrvatskog Radioamaterskog Saveza
U uvodim riječima svi su konstatirali kako je ujedinjenje radioamatera u BiH nužno, te kako je uvođenje novoga prefiksa E7 pridonijelo ujedinjenju, te će pomoći pri stvaranju zajedničke organizacije radioamatera u BiH..
Pročitaj kompletan post
zrhb @ 07:54 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
četvrtak, kolovoz 7, 2008
Regulatorna agencija za komunikacije objavila je novu listu izdatih radio amaterskih znakova zaključno sa 04.kolovoza 2008 godine..Potpuni spisak preuzmite sljedeći link (ovdje)
zrhb @ 10:33 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
srijeda, kolovoz 6, 2008
14.po redu susreti radio-amatera ZRHB započinju 09.08.2008 godine sa početkom u 20 h - Motel Blidinje ( ispod ski lifta) i nastavljaju se u nedjelju 10.kolovoza.
Pročitaj kompletan post
zrhb @ 10:23 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
Kalendar događanja
9. kolovoza -Tradicionalni susret radioamatera Blidinje 2008.
QTH locator online
Brojač posjeta
12648
Banner Radio kluba "Neum"

Image Hosted by ImageShack.us

menu
Index.hr
Nema zapisa.