Sluzbene stranice Radio kluba "Neum" The official
Radio klub "Neum"
Users online??
Uvodnik

 Dobro došli na službeni blog Radio kluba "Neum" (E73EBH)!

 Na stranicama Radio kluba "Neum" naći ćete mnoge zanimljive i korisne informacije iz svijeta radioamaterizma. Cilj pokretanja ove stranice je populariziranje radioamaterizma. kao društveno korisne i nadasve zanimljive djelatnosti iz polja tehničke kulture!

Anketa
Jeste li radioamater?
Anketa
Koristite li EchoLink?
Posjetite

Na službenoj web stranici Zajednice radioamatera Herceg-Bosne pročitajte najnovije vijesti vezane uz rad saveza, novosti iz svijeta radioamaterizma. Ukoliko želite sudjelovati u diskusijama registrirajte se na forum i zabavite se i družite s drugim radioamaterima. Jer druženje i prijenos informacija i jesu glavne zadaće radioamatera! Ukoliko želite posjetiti stranicu ZRHB slijedite link ( ovdije) ili kliknite na sliku iznad teksta!
Informatičke novosti
Nema zapisa.
Dobrodošli na službeni blog Radio kluba "Neum" (E73EBH)-- Welcome to official blog of Radio kllub "Neum " (E73EBH)
Blog
petak, prosinac 26, 2008
Čestit i blagoslovljen Božić svim radioamaterima koji  slave ovaj blagdan rođenja Isusova.

zrhb @ 09:37 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
nedjelja, rujan 14, 2008
Image and video hosting by TinyPicDelegacija ZRHB-a uputila se po deseti jubilarni put u Zagreb na ZRF. Put do metropole svih Hrvata protekao je u dobroj atmosferi i druženju u busu. Povodom putovanja odobren je i poseban znak E7ZRHB koji je vrijedio tri dana i koji ce se ubuduce koristiti prilikom putovanja i ostalih manifestacija na kojima budu ucestovali radioamateri ZRHB-a! U Zagreb stizemo u kasnijim večernjim satima pa se druzenje nastavlja u sobama SD Stjepan Radić! Bilo je pjesme i veselja, bas onako kako i priliči druženju radioamatera. Ujutro se valjalo uputiti na Jarun gdje nas je ocekivala centralna ceremonija ZRF-a. Nakon uređenja štanda ZRHB-a usljedio je obilazak ostalih kolega i upoznavanje sa novostima glede tehnologije i uređaja. Nakon otvaranja usljedio je niz edukativnih predavanja, a kasnje se druzenje nastavilo. Na našem standu bilo je i vina i pršuta, a sto je najvaznije dobroga raspolozenja: koje je pridonjelo da jos jedan ZRF za nas prođe u najboljem redu
zrhb @ 20:08 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
ponedjeljak, kolovoz 11, 2008
NEUM/BLIDINJE- Iako se prekjučer u blizini našega gradića održavala tradicionalna manifestacija „Utrke lađa“ na Neretvi cilj našega putovanja bio je nešto udaljeniji i potpuno druge prirode (u skladu sa našim hobijem). Naime kao članovi Radio kluba Neum sudjelovali smo na ovogodišnjem (četrnaestom po redu) susretu radioamatera ZRHB.

I dok su TV kamere bile uperene u lađare mi smo se pridružili događaju koji nije ni blizu toliko medijski eksponiran, no ipak za nas puno zanimljiviji.

Na Blidinje stižemo u kasnim popodnevnim satima i nakon preuzimanja ključeva pansiona upućujemo se u SkiCentar gdje se održavala glavnina ovogodišnjeg programa.

Nakon što je predsjednik ZRHB gospodin Miroslav Nikše proglasio ovogodišnje susrete otvorenima prisutnima su se obratili u ime ZRHB(Miroslav Nikše), a zatim i ovogodišnji gosti, predsjednik ARA BiH Amir Jaganjac, te pomoćnik ministra prometa i veza Božidar  Škravan.

Nažalost opravdano su izostali gosti Saveza Radioamatera Republike Srpske.I kao gosti izaslanstvo Radioamatera Hrvatskog Radioamaterskog Saveza
U uvodim riječima svi su konstatirali kako je ujedinjenje radioamatera u BiH nužno, te kako je uvođenje novoga prefiksa E7 pridonijelo ujedinjenju, te će pomoći pri stvaranju zajedničke organizacije radioamatera u BiH..
Pročitaj kompletan post
zrhb @ 07:54 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
četvrtak, kolovoz 7, 2008
Regulatorna agencija za komunikacije objavila je novu listu izdatih radio amaterskih znakova zaključno sa 04.kolovoza 2008 godine..Potpuni spisak preuzmite sljedeći link (ovdje)
zrhb @ 10:33 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
srijeda, kolovoz 6, 2008
14.po redu susreti radio-amatera ZRHB započinju 09.08.2008 godine sa početkom u 20 h - Motel Blidinje ( ispod ski lifta) i nastavljaju se u nedjelju 10.kolovoza.
Pročitaj kompletan post
zrhb @ 10:23 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
utorak, srpanj 29, 2008
Obavještavamo sve posjetitelje ove stranice da je od sada u rubrici Download zona postavljen novi radioamaterski software! Kako biste provjerili o čemu se točno radi kliknite na Download zona u gornjem izborniku ili sljedite link (ovdje).
Pročitaj kompletan post
zrhb @ 11:47 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
subota, srpanj 19, 2008
Radioamateri su se nebrojeno puta dokazali kao ljudi koji su uvijek spremni pomoći, razmjenjivati iskustva, družiti se. Da se „tradicija“ nastavi potrudila su se cak sedmorica radioamatera potpomognuti prijateljima (koji doduše nisu radioamateri, ali nastave li sa druženjima, zasigurno ce postati (HI!). Susret u Neumu  bio je prigoda da se članovima ondašnjeg Radio kluba uruče članske iskaznice ZRHB-a, kao da se razmjene iskustva i daju korisni savjeti.
Pročitaj kompletan post
zrhb @ 10:52 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
Kalendar događanja
9. kolovoza -Tradicionalni susret radioamatera Blidinje 2008.
QTH locator online
Brojač posjeta
12648
Banner Radio kluba "Neum"

Image Hosted by ImageShack.us

menu
Index.hr
Nema zapisa.